SODASTREAM SPIRIT INCL. 4 FLESSEN

€ 40 KORTING

Nooit meer slepen met flessen bruis, want met de SodaStream maak je je eigen koolzuurhoudend water, gewoon met water uit de kraan. Kleine bubbels, grote bubbels, ook dat bepaal je zelf. Bij de machine zitten drie kunststofflessen van 1 liter die je in no time vult met bubbelend water. Deze zet je in de koelkast, of neem je meteen handig mee in je tas. Met 1 CO2 cilinder maak je zo’n 60 liter prikwater, wat betekent dat je tot 5 keer goedkoper uit bent dan wanneer je wekelijks literflessen in de supermarkt koopt. En helemaal fijn: het is ook nog eens enorm milieuvriendelijk. 

- Bestel hier de Sodastream Spirit Icy Blue met flessenset pastel

- Bestel hier de Sodastream Spirit Pink Blush met flessenset pastel

- Bestel hier de Sodastream Spirit White met flessenset pastel

- Bestel hier de Sodastream Spirit Black met flessenset pastel

Levertijd: 6-9 werkdagen

GRATIS THUISBEZORGD

Van € 114.98
€ 74,95

PRODUCTBESCHRIJVING
SPIRIT, de laatste innovatie van SodaStream!
Met dit bruiswatertoestel SPIRIT maak je zelf bruisend water, van kraanwater in een handomdraai. Met dit slanke, duurzame toestel hoeft u niet meer te sleuren met zware flessen van en naar de supermarkt. Het toestel bedien je handmatig (geen gedoe dus met stekkers).  

Dit bruiswatertoestel:

  • is modern in design
  • is snel en makkelijk te gebruiken
  • heeft een handige drukknop voor het toevoegen van bruis
  • geeft je de keuze; kies je voor licht - medium of sterk bruisend?
  • heeft een snap-lock systeem voor het makkelijk plaatsen van de fles

Met SodaStream verander je kraanwater in verfrissend bruisend water. Met de handige drukknop voeg je de hoeveelheid bruis toe die je aan je water wil toevoegen. En de herbruikbare fles klik je gemakkelijk in het toestel dankzij het slimme snaplock-systeem. Met SodaStream draag je bij aan het verminderen van plastic afval. Flessen bruiswater uit de supermarkt zijn overbodig. Je kunt voortaan zelf je bruisende drankjes maken. En het scheelt je ook een hoop gesjouw en bergruimte. Je eigen bruis, altijd in huis.

Limited Studio Edition

Maak kennis met de Limited Studio Edition. Geïnspireerd op de laatste trends in fashion en interieur. De awardwinnende SodaStream Spirit is nu verkrijgbaar in de trendy kleuren Icy Blue en Pink Blush. Een stijlvolle aanwinst voor iedere keuken. Breng kleur, plezier en bubbels in je leven!

Het pakket bevat:

  • SodaStream SPIRIT bruiswatertoestel (wit, zwart, icy blue of pink blush)
  • 3 herbruikbare flessen 1L (pastelkleurig)
  • 1 fles in de kleur van de machine die je bestelt
  • 1 SodaStream CO2 cilinder; goed voor max. 60L bruisend water