PHILIPS HANDHELD KLEDINGSTOMER

20% KORTING

Geen fan van strijken? Met deze handige handheld kledingstomer ontkreuk je in no time blouses, jurkjes en shirts – ja ook die mooie zijden blouse. Je kunt ‘m (zowel horizontaal als verticaal) gebruiken op alle stoffen en kleding zonder het risico te lopen dat er brandplekken ontstaan. De electrische pomp zorgt voor een continue stoom; het enige wat jij nog moet doen, is met het apparaat op en neer langs de kreukels gaan. Klaar. En helemaal fijn: terwijl je stoomt, worden ook nog eens geurtjes verwijderd, bacteriën gedood en is vuil zó opgelost.

Levertijd: 6-9 werkdagen

GRATIS THUISBEZORGD

Van € 59.99
€ 47,50

PRODUCTBESCHRIJVING

  • 1000W, tot 20 g/min.
  • Verticaal stomen
  • Afneembaar waterreservoir van 70 ml

Automatisch continue stoom voor eenvoudig ontkreuken
Automatisch continue stoom voor eenvoudig ontkreuken 

Borstelaccessoire voor dikkere stoffen
Borstelaccessoire voor dikkere stoffen Het borstelaccessoire opent de stofvezels en zorgt dat de stoom dieper binnendringt. Dit is met name handig bij dikkere kledingstukken zoals jassen, maar kan ook helpen bij het verwijderen van vuil en pluisjes.

Veilig op alle strijkbare kleding. Gegarandeerd geen brandplekken 
De stomer is veilig te gebruiken op alle stoffen en kleding. De stoomplaat kan veilig tegen elk kledingstuk worden gedrukt zonder risico op brandplekken — een geweldige oplossing voor fijne stoffen zoals zijde.

Geen strijkplank nodig
Geen strijkplank nodig Als u een kledingstomer op hangende kledingstukken gebruikt, hebt u geen strijkplank nodig, zodat u eenvoudig en zonder gedoe kreuken kunt verwijderen.

Compact ontwerp voor gebruiks- en opberggemak en voor onderweg
Compact ontwerp voor gebruiks- en opberggemak en voor onderweg De handheld kledingstomer heeft een licht, compact en ergonomisch design dat comfortabel is in het gebruik. Druk gewoon op de hendel en zie hoe de kreuken en vouwen verdwijnen.

Afneembaar waterreservoir voor eenvoudiger bijvullen
Afneembaar waterreservoir voor eenvoudiger bijvullen Het waterreservoir is afneembaar voor eenvoudig vullen onder de kraan.

Snoer van 2,5 m voor groter bereik

Continue stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9%* van de bacteriën
Continue stoom verwijdert geurtjes en doodt 99,9%* van de bacteriën Hete stoom verfrist uw kleding en doodt tot 99,9% van de bacteriën*. Minder vaak wassen en droog reinigen bespaart tijd en geld, en uw kleding gaat ook nog langer mee.