JOHN BEERENS STIJLTANG

€ 78 KORTING

Springerig haar, pluishaar, halfslachtige krullen haar, altijd-maar-steil haar. We weten, het leven is niet altijd een feestje. Maar met deze professionele stijltang met zilver titanium platen wordt steilen, krullen of het ‘flippen’ van jouw lokken een eitje. De tang biedt optimale bescherming voor het haar, waardoor je minder hitte beschermende producten nodig hebt. Dik en stug haar wordt weer glad en glanzend. En fijn of dun haar wordt extra goed beschermd en bij pluishaar worden de haarschubben gesloten doordat de tang negatieve ionen produceert. Je krijgt er gratis een flacon Silk Therapy van Biosilk (67 ml) bij.

Levertijd: 1-5 werkdagen

GRATIS THUISBEZORGD

Van € 178.65
€ 99,95

PRODUCTBESCHRIJVING
POSH by John B biedt de basis van de ultieme hairstyling. Deze professionele stijltang is voorzien van zilver titanium platen die alles mogelijk maken. Steilen, krullen, flippen niks is onmogelijk. Daarnaast zorgt de POSH by John B stijltang ervoor dat de stijl extra langdurig wordt behouden, waardoor er minder stylingproducten nodig zijn. Ook biedt de POSH by John B stijltang optimale bescherming voor het haar, waardoor er minder hittebeschermer nodig is. Dé allerbeste, luxe stijltang van het moment! Deze unieke platen zorgen voor een nóg beter, nóg gladder en nóg glanzender resultaat!

POSH by John B is voorzien van zilver titanium platen die zelfs het meest dikke en stugge haar prachtig glad en glanzend krijgen. De Silver Titanium platen zijn super stevig, gaan nog langer mee dan keramische platen en zorgen voor een nog gladder resultaat! De stijltang glijdt moeiteloos door het haar en zorgt zo altijd voor het optimale resultaat. De platen worden snel en gelijkmatig verwarmd en behandelen het haar van binnenuit. Het haar wordt beschermd tegen de hitte en uitdroging wordt voorkomen.

Daarnaast is POSH by John B geschikt voor alle haartypes en haarsoorten. Dit omdat de stijltang erg eenvoudig digitaal ingesteld kan worden op temperatuur van 100 tot maar liefst 230 graden. Dit betekent dat POSH geschikt is voor fijn of dun haar, maar ook ideaal is voor dik of stug haar. 

OVER DE BIOSILK THERAPY
BioSilk Therapy is hét haarproduct die niet mag ontbreken in jouw badkamerkastje als je altijd zacht en pluisloos haar wilt. We hebben een mini-versie. Ideaal voor als je on-the-go bent. Dit unieke serum herstelt en beschermt de haarstuctuur en glans zonder dat je haar zwaar aanvoelt! BioSilk is de enige echte haarverzorging productlijn die verrijkt is met natuurlijke zijde en creëert zacht, glanzend en gezond haar. Dit serum ruikt heerlijk en dient ook als hittebescherming. Biosilk Therapy kun je dus gebruiken als je jouw haar stijlt met de nieuwe stijltang POSH by John B Silver Titanium Hairstyling Stijltang.