GEURSET MARIE-STELLA-MARIS

€ 30 KORTING

Het perfecte cadeau om weg te geven … aan jezelf. Want deze set van dit Amsterdamse merk staat niet alleen behoorlijk stylish in je huis, het ruikt ook nog eens heel erg lekker. Zowel de geurkaars als de geurstokjes zijn lekker sprankelend dankzij witte thee, bergamot en citroen, met een warme basis van diverse houtsoorten en musk. En de kussenspray is een verfrissende en kalmerende mix van lavendel, musk en eucalyptus.

Slimme shoppers delen de set gewoon op: geurkaars voor die leuke vriendin, geurstokjes onder de kerstboom en kussenspray op je eigen nachtkastje.

  • Geurkaars No.92 Objets d’Amsterdam 180 gram
  • Geurstokjes No.92 Objets d’Amsterdam 240 ml
  • Travel Kussenspray No.97 Eau de Lavande 60 ml 

Levertijd: 1-5 werkdagen

GRATIS THUISBEZORGD

Van € 90
€ 59,95

PRODUCTBESCHRIJVING

NO.92 OBJECTS D'AMSTERDAM – GEURSTOKJES EN LUXE GEURKAAS 

Het moment
Een tocht door het doolhof van de hoofdstad, achterop een rammelende Amsterdamse fiets. Het is lente, de bomen zijn groen en dwarrelende bloesemblaadjes beginnen een roze tapijt te vormen op de tegels van de straten. De tocht gaat over grachten, langs terrassen vol mensen die genieten van de eerste, veelbelovende, zonnige dagen, naar het park, waar spontane etentjes worden gehouden en voert uiteindelijk naar het eindeloze uitzicht over het water. Een rustpunt middenin de drukte en een plek waar je je in een bruisende wereldstad even alleen kunt voelen. Waar je na kunt denken en misschien zelfs wel een verfrissende duik neemt om al dobberend naar de blauwe lucht daarboven te turen. En waar je als nergens anders de vrijheid van de stad ervaart. 

Het karakter
Objets d’Amsterdam is een echte no-nonsens geur: helder, clean en subtiel, maar ook prikkelend en eigenwijs. Stralende citrusnoten zoals van citroen en groene thee zorgen voor een frisse sprankeling, terwijl de onderliggende amber en muskus de geur diepte en warmte geven. De combinatie met energieke en pittige noten van salie en lavendel zorgen voor buzz, levendigheid en vrijheid. Bovenal is Objets d’Amsterdam een iconische geur, herkenbaar en memorabel zoals de stad waarnaar ze is vernoemd. 

De samenstelling
Topnoten: citroen, bergamot, groene thee, sinaasappel
Hartnoten: salie, lavendel, rozenblaadjes, Japanse camelia
Basisnoten: muskus, amber, vanille, hout  

NO.97 EAU DE LAVANDE – TRAVEL KUSSENSPRAY
Zorg met de Marie-Stella-Maris travel pillow spray voor een goede nachtrust in elk bed waar je slaapt. Na een lange reis of een dag vol nieuwe indrukken, verlang je naar een moment voor jezelf, een moment van ontspanning en rust. De verfrissende spray voor de kussens (en overig bedlinnen), is te omschrijven als lavendel met een vleugje musk en eucalyptus. Lavendel staat bekend om zijn kalmerende werking en een ontspannende werking op de geest. Sleep tight.