BOSKA FONDUESET

€ 40 KORTING

Niks leuker dan met elkaar kaasfonduen: bij de kaasboer een mix van Emmentaler (voor die draden) en ‘fromage cuit’ halen, glaasje kirsch, geperste knoflook en een goede scheut wijn erbij. Wit stokbroodje in de oven en klaar ben je. Deze pan van Boska is door z’n koperen kleur niet alleen hartstikke hip, maar ook nog eens heel praktisch: hij is 21 cm hoog, 28 cm breed, heeft de inhoud van 1 liter en heeft een egale bodem. De brander in stevige betonnen voet en vier roestvrijstalen vorken komen erbij.

Een minpuntje: deze koperen pan verdeelt de warmte zo gelijkmatig waardoor de kaas niet meer aankoekt. Dus helaas geen krokant stukje meer op de bodem om om te vechten. 

Van € 99.99
€ 59,95

PRODUCTBESCHRIJVING
Deze stijlvolle fondueset is een must have voor iedereen die last van ‘koperkoorts’ heeft. Het super stevige betonnen onderstel maakt de robuuste industriële look compleet. Fondue set Koper heeft dan ook niet voor niets een Red Dot Design Award gewonnen. Kies je voor deze uitvoering dan heb je geen last van aangekoekte kaas meer. Het koper verdeelt de warmte namelijk gelijkmatig. De pan kan op het fornuis en is ook prima voor 1 liter soep en sauzen. Compleet met brander en 4 rvs-vorken. 

Levertijd: 1-5 werkdagen

GRATIS THUISBEZORG